0 товар(ов)

ТОВ «ДiаВерiтас»


Поиск по магазину


Каталог товаров

Контакты

  • Адрес: Київ, 04050, вул.Глибочицька, 17д
  • Телефон: (044) 207-49-00, (044) 221-29-44
  • E-mail: zakaz@diaveritas.com.ua
Автоматичний аналізатор електролітів Humalyte
наличие уточняйте
Цена 0.00 грн.
Купить
Описание товара:
Аналізатор HUMALYTE є автоматичним приладом для визначення концентрацій електролітів у різних клінічних зразках: цільний кров, сироватка, плазма та сеча.

У аналізаторі HUMALYTE реалізовані новітні розробки у сфері механіки і електроніки. Зручне у спілкуванні програмне забезпечення, і навіть його висока робоча ефективність роблять аналізатор ідеальним приладом для будь-який лабораторії.

За бажання замовника прилад може комплектуватися електродами визначення Na+, K+, Cl– або Na+, K+, Li+.

Діапазон вимірів:

Na+: від 60 до 200 ммоль/л,
К+ : від 1,0 до 10,0 ммоль/л,
Cl– : від 20 до 400 ммоль/л.
При аналізі сечі діапазон виміру становить:

Na+: від 10 до 400 ммоль/л,
К+ : 10-300 ммоль/л,
Cl– : 20-400 ммоль/л.
Li можна визначати лише у сечі, при цьому діапазон виміру аналіта становить 0,1-5,0 ммоль/л.
Час визначення концентрації трьох досліджуваних електролітів одночасно становить приблизно 1 хвилину. Об’єм досліджуваного зразка не перевищує 120 мкл. Підготовка зразка не потребує жодних спеціальних операцій і полягає у звичайних прийомах підготовки проби.

Оскільки аналізатор електролітів HUMALYTE орієнтовано для лабораторії, де необхідно швидко виробляти виміри, він має функцію режиму очікування. Отже, за лічені хвилини можете активізувати прилад і отримати терміновий аналіз.

Калібрування здійснюється автоматично по двом точкам. Залежно від Вашого бажання, можна запрограмувати автокалібровку приладу через кожні 1, 2, 3 або 4 години. Під час кожного вимірювання проводитися 1-точкове калібрування. Крім того, за потреби будь-якої миті натисканням однієї кнопки можна зробити позачергове калібрування.

Спеціальні функції дозволяють проводити контроль якості по семи різноманітним рівням.

В пам’яті аналізатора електролітів HUMALYTE постійно перебувають дані про останні 250 пацієнтів (результати дослідження, дату та час їх проведення та значення останньої двухточкового калібрування). Результат останнього виміру заноситься в пам'ять приладу автоматично.