0 товар(ов)

ТОВ «ДiаВерiтас»


Поиск по магазину


Каталог товаров

Контакты

  • Адрес: Київ, 04050, вул.Глибочицька, 17д
  • Телефон: (044) 207-49-00, (044) 221-29-44
  • E-mail: zakaz@diaveritas.com.ua
HUMACLOT junior
наличие уточняйте
Цена 0.00 грн.
Купить
Описание товара:
Напівавтоматичний коагулометр HUMACLOT junior є одноканальним приладом для визначення основних параметрів системи згортання крові. Використання HUMACLOТ Junior дозволяє повністю виключити помилки пов’язані з людським фактором.

Прилад є відкритою системою. Унікальною особливістю HUMACLOТ Junior є те, що аналізатор для досліджень потребує малий – від 50 мкл об’єм реактиву на одне дослідження, в той час як аналоги працюють з об’ємом від 100 мкл.

Аналізатор дозволяє проводити наступні дослідження:

Протромбіновий Час (ПЧ),
Активованний Частково Тромбопластиновий Час (АЧТЧ),
Тромбіновий Час (ТЧ),
Концентрація Фібриногену (КФ), також аналізатор виконує автоматичний розрахунок нормалізованного міжнародного коефіцієнту (INR) та має вільне місце для створення користувачем своїх методик.
Коагулометр HUMACLOT junior має оптичну вимірювальну систему, яка реагує на зміни оптичної щільності в аналізуючому розчині, в результаті утворення згустку. Надійна оптична система, яка використовується в приладі є одноканальним фотометром. Робота приладу знаходиться під контролем мікропроцесора.

Аналізатор має внутрішній хронометр, який автоматично стартує при додаванні реагенту до проби, при виявленні згустку він автоматично зафіксує час.

Одною із унікальних характеристик приладу є програмування часу зберігання, це початковий момент коливання оптичної щільності розчину, що виникає відразу після додавання стартуючого компоненту і викликані тим, що реагент і плазма знаходяться в початковій фазі гомогенізації. Завдяки системі програмування часу такі початкові флуктуації не активують систему, яка фіксує утворення згустку, запобігаючи отриманню хибних даних.

Прилад має вбудований інкубатор, в якому підтримується температура +37ОС для прогрівання проб і робочих розчинів.

Програмне забезпечення характеризується діалоговим режимом «спілкування» з оператором.

Оператор може без зусиль запрограмувати, і в подальшому редагувати до 8 методик.

В пам’ять аналізатора заносяться результати калібровок. Чотири методики вже запрограмовані компанією HUMAN.